Bouw Zeker! Wij zijn een gecertificeerde BouwGarant-aannemer!

Als erkend BouwGarant-aannemer voldoen we aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, diploma's, betrouwbaarheid en kwaliteit en zijn we in het bezit van de juiste verzekeringen.

Als BouwGarant-aannemer....

  • beschikken we over de juiste opleidingen en diploma's;
  • hebben we aantoonbare ervaring;
  • bieden we de mogelijkheid tot het afsluiten van een Verbouwgarantie: een extra zekerheid bij constructieve gebreken, opleveringsgebreken en faillissement van de aannemer;
  • zijn we in het bezit van de juiste verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering en een 'Construction All Risk'-verzekering;
  • worden we regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie;
  • zijn we op de hoogte van actuele ontwikkelingen, bijv. op het gebied van milieu en duurzaam bouwen.
Gevelsteiger centrum Heerlen

'Waarom BouwGarant?' - video

Aannemersdiploma verplicht bij BouwGarant!

Op de verbouwingsmarkt zijn tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en 'mannetjes'. Veel opdrachtgevers zien door de bomen het bos niet meer.

Sinds het afschaffen van Vestigingswet in 2007 mogen ook ondernemers zonder aannemersdiploma zich als bouwbedrijf presenteren. Stichting BouwGarant lost dit probleem voor de opdrachtgever op door alleen een deelnemer te erkennen als BouwGarant-aannemer indien deze in het bezit is van een aannemersdiploma of beschikt over een minimaal gelijkwaardige bouwkundige opleiding. Daarmee is de expertise van de BouwGarant-aannemer gegarandeerd.

Verbouwgarantie

Als BouwGarant-aannemer bieden wij onze klanten nog een extra zekerheid: de Verbouwgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product is beschikbaar voor particuliere opdrachtgevers en biedt ondermeer een garantie tegen verborgen en constructieve gebreken na oplevering en bij faillissement van de aannemer. Voor deze optionele Verbouwgarantie-verzekering wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is van de hoogte van de aanneemsom.

De Vereniging Eigen Huis beveelt deze garantie bij haar leden aan.

Ga voor zekerheid, kies BouwGarant!

BouwGarant

'Optimale zekerheid' - video

Professioneel, vakbekwaam en duidelijke offerte

Bij de BouwGarant-aannemer geldt 'afspraak is afspraak'. U krijgt een duidelijke en gespecificeerde offerte waarin alle uit te voeren werkzaamheden helder zijn omschreven. Deze offerte dient als basis voor de aannemingsovereenkomst.