Bouw Zeker! Wij zijn een gecertificeerd BouwGarant-bouwbedrijf!

De door BouwGarant erkende aannemer voldoet aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, diploma's, betrouwbaarheid en kwaliteit en is in het bezit van de juiste verzekeringen.

De BouwGarant-aannemer....

  • beschikt over de juiste diploma's;
  • heeft aantoonbare ervaring;
  • biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een Verbouwgarantie: een extra zekerheid bij constructieve gebreken, opleveringsgebreken en faillissement van de aannemer;
  • is in het bezit van de juiste verzekeringen zoals een aansprakelijkheidsverzekering en een 'Construction All Risk'-verzekering;
  • wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie;
  • is op de hoogte van actuele ontwikkelingen, bijv. op het gebied van milieu en duurzaam bouwen.

Aannemersdiploma verplicht bij BouwGarant!

Op de verbouwingsmarkt zijn tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en 'mannetjes'. Veel opdrachtgevers zien door de bomen het bos niet meer.

Sinds het afschaffen van Vestigingswet in 2007 mogen ook ondernemers zonder aannemersdiploma zich als bouwbedrijf presenteren. Stichting BouwGarant lost dit probleem voor de opdrachtgever op door alleen een deelnemer te erkennen als BouwGarant-aannemer indien deze in het bezit is van een aannemersdiploma of beschikt over een minimaal gelijkwaardige bouwkundige opleiding. Daarmee is de expertise van de BouwGarant-aannemer gegarandeerd.

Verbouwgarantie

Als BouwGarant-aannemer bieden wij onze klanten nog een extra zekerheid: de Verbouwgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Voor de Verbouwgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is van de hoogte van de aanneemsom.

De Vereniging Eigen Huis beveelt deze garantie bij haar leden aan.


Ga voor zekerheid, kies BouwGarant!

BouwGarant

Professioneel, vakbekwaam en duidelijke offerte

Bij de BouwGarant-aannemer geldt 'afspraak is afspraak'. U krijgt een duidelijke en gespecificeerde offerte waarin alle uit te voeren werkzaamheden helder zijn omschreven. Deze offerte dient als basis voor de aannemingsovereenkomst.