Onze activiteiten: nieuwbouw, verbouwingen, renovatie, onderhoud, timmerwerk, metselwerk, voegwerk, stucwerk, tegelwerk, aanbouw woonhuis, uitbreiding bedrijfspand, renovatie badkamer en toilet, renovatie keuken, systeemwanden, systeemplafonds, kozijnen, dakkapellen, dakramen, garages, carports, overkappingen, boeiboordbekleding, dakwerkzaamheden, afhangen deuren, betonwerk, funderingen, staalconstructies, sloopwerk, graafwerkzaamheden, rioleringen, bestratingen, terrasaanleg, houtrotreparaties, schilderwerk, kitwerk, beglazing, loodgieterswerk, elektrawerkzaamheden, vloerbedekkingen, marmoleum.

Bouw Zeker: wij zijn een erkend BouwGarant-aannemer!Aannemers die erkend zijn door de Stichting BouwGarant voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Betrouwbaar

Op de verbouwingsmarkt zijn tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en “mannetjes”. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. De BouwGarant-aannemer voldoet aan een aantal duidelijk omschreven eisen en is duidelijk herkenbaar in de markt.

Professioneel en Vakbekwaam

Bij de BouwGarant-aannemer geldt afspraak is afspraak. U krijgt een duidelijke en gespecificeerde offerte waarin alle uit te voeren werkzaamheden helder zijn omschreven. Deze offerte dient als basis voor de aannemingsovereenkomst. Uiteraard beschikt de BouwGarant-aannemer over de juiste diploma’s en zijn de noodzakelijke verzekeringen afgesloten. Mocht er toch iets misgaan dan hanteert de BouwGarant-aannemer een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Indien aannemer en klant er desondanks samen niet uitkomen, dan kan een beroep worden gedaan op de BouwGarant Servicedesk.

Verbouwgarantie

BouwGarant-aannemers bieden hun klanten nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Voor de VerBOUWgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is van de hoogte van de aanneemsom. De Vereniging Eigen Huis beveelt deze verzekering bij haar leden aan.

Aannemersdiploma verplicht bij BouwGarant !

M.i.v. 18 juli 2007 is de Vestigingswet verleden tijd. Dit betekent dat ondernemers ook zonder aannemersdiploma zich als bouwbedrijf mogen presenteren. Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven.

Om startende ondernemers meer ruimte te bieden en om overbodige regelgeving te schrappen, is besloten de Vestigingswet af te schaffen maar hiermee zijn ook de drempels voor beunhazen verdwenen. Stichting BouwGarant lost dit probleem voor de opdrachtgever op door alleen deelnemers te erkennen als BouwGarant-aannemer die in het bezit zijn van een aannemersdiploma of beschikken over een minimaal gelijkwaardig bouwkundig opleidingsniveau. Daarmee is het vakmanschap van de deelnemende bedrijven gegarandeerd.