Onze activiteiten: nieuwbouw, verbouwingen, renovatie, onderhoud, timmerwerk, metselwerk, voegwerk, stucwerk, tegelwerk, aanbouw woonhuis, uitbreiding bedrijfspand, renovatie badkamer en toilet, renovatie keuken, systeemwanden, systeemplafonds, kozijnen, dakkapellen, dakramen, garages, carports, overkappingen, boeiboordbekleding, dakwerkzaamheden, afhangen deuren, betonwerk, funderingen, staalconstructies, sloopwerk, graafwerkzaamheden, rioleringen, bestratingen, terrasaanleg, houtrotreparaties, schilderwerk, kitwerk, beglazing, loodgieterswerk, elektrawerkzaamheden, vloerbedekkingen, marmoleum.

Badkamers

Een van onze activiteiten bestaat uit het maken/renoveren van badkamers. Gezien de vele mogelijkheden m.b.t. indeling, keuze van tegels en sanitair, is het van belang om onze kennis en ervaring vanaf het eerste moment in uw nieuwe badkamerontwerp te betrekken.

Wij realiseren badkamers in alle soorten en maten, variërend van slechts enkele vierkante meters groot tot zeer ruime en luxe badkamers van enkele tientallen vierkante meters. Naast traditionele badkamers, maken wij zeer moderne luxe strakke badkamers voorzien van inloopdouches met glaswanden, luxe ligbaden (al dan niet voorzien van whirlpoolapparatuur), vloerverwarming, design-radiatoren, rvs design-elementen, regendouches, stucwerkplafonds met spots, tv-aansluiting etc. etc.

Gezien het feit dat een badkamer in hoofdzaak een bouwkundige ingreep is, ligt het voor de hand om dit proces bij en samen met ons te beginnen. Na opname en inmeting van de bestaande situatie en het bespreken van uw eisen en wensen, maken wij één of meerdere badkamerindelingen. Na de keuze voor een specifieke indeling, maken wij een concrete offerte voor u, waarin zowel de bouwkundige werkzaamheden, de loodgieterswerkzaamheden en de elektrotechnische werkzaamheden zijn opgenomen. M.b.t. de keuze voor wand- en vloertegels en de keuze van sanitair nemen wij in deze offerte een aantal stelposten op. Dit omdat op dat moment deze keuzes nog moeten worden gemaakt.

3d-schets badkamer wordt geladen!

Nadat u akkoord bent met de op het ontwerp aansluitende offerte, dienen de tegels en het sanitair te worden uitgezocht. Uiteraard zullen wij u hierin begeleiden en ondersteunen.

Zodra de keuzes gemaakt zijn en de levertijden van tegels en sanitair bekend zijn, kunnen de werkzaamheden worden ingepland en kan er worden gestart.

Na afronding van de werkzaamheden beschikt u weer over een sanitaire voorziening waarvan u weer lange tijd dagelijks volop kunt genieten.

 Klik hier om een badkamerindeling te bekijken!